beloningskaart lezen voorkant


Beloningskaart voor het oefenen met lezen thuis

Ontdek een leuk beloningssysteem voor het lezen met je kind!

Dyslexie tips: Als je het beloningssysteem downloadt, ontvang je daarna ook gratis andere mails met waardevolle tips, speciaal voor ouders van kinderen met dyslexie of leesproblemen! 

Belangrijke tip: Als je kind moeite heeft met lezen, is het heel erg belangrijk om te werken aan zelfvertrouwen bij het lezen, het opdoen van succeservaringen en zorgen voor meer leesplezier. Zorg ook voor een veilige leersfeer, waarin je kind het gevoel heeft dat hij fouten mag maken.
Hoe help je je kind aan meer leesplezier? Hoe zorg je voor succeservaringen en zelfvertrouwen bij het lezen? Ontdek het in de online training ‘Meer leesplezier voor je kind‘!

Wie zijn wij?

Wij zijn Jolien en Ilonka van Dullemen en eigenaressen van Praktijk Hello Star!. 

We zijn opgeleid tot psycholoog (masteropleiding Child & Adolescent Psychology aan de Universiteit Leiden) en dyslexiebehandelaar. Op dit moment geven we remedial teaching aan kinderen met dyslexie, leesproblemen of spellingproblemen.

Tijdens onze studie Child & Adolescent Psychology leerden wij ‘de magie’ van belonen kennen. Een beloningssysteem is een positieve en krachtige manier om bepaald gedrag (zoals lezen) te laten toenemen. Een fijne bijkomstigheid is dat kinderen het ontzettend leuk vinden om met een beloningssysteem te werken.

Tijdens onze RT-lessen en dyslexiebehandelingen maken we dan ook veel gebruik van beloningssystemen. Als je het goed toepast, werkt het altijd! 

Als ouder kan je dit beloningssysteem gebruiken om de (extrinsieke) leesmotivatie van je kind te verhogen. Veel lezen thuis is erg belangrijk als je kind een leesachterstand heeft.
Met deze leuke beloningskaart geef je er een positieve draai aan. Ontdek het zelf!

Hello Star!
Leerlingen begeleid
0 +
Sessies gegeven
0 +
Jaar ervaring
0 +

Wil jij je kind thuis makkelijker aan het lezen krijgen?

Download gratis deze leuke beloningskaart voor het lezen thuis!

Dyslexie tips: Als je het beloningssysteem downloadt, ontvang je daarna ook andere mails met waardevolle tips, speciaal voor ouders van kinderen met dyslexie of leesproblemen! (volledig gratis)

beloningskaart lezen voorkant
Scroll naar boven

Wil je dat je kind meer leesplezier krijgt?

Bekijk onze online training ‘Meer leesplezier voor je kind’. Makkelijk te volgen op eigen tijd!

leesplezier kind blij lezen
Hello Star! logo

Deze website maakt gebruik van cookies.