leuke stickers op gele ondergrond

Leuke stickers om je kind mee te belonen!

Home » Andere leuke tips » Leuke stickers om je kind mee te belonen!

Leuke stickers voor je kind: waar vind je ze? In deze producttip lichten we twee stickersoorten uit die super populair zijn bij de leerlingen in onze praktijk: de geursticker en de 3D-moving sticker!
Je vindt bij het kopje ‘leuke stickers kopen’ een aanschaflink voor de geurstickers en bij het kopje ‘Andere leuke stickers: 3D-moving stickers’ een aanschaflink voor de 3D-moving stickers naar bol.com.


Leuke stickers: waarvoor gebruik je ze?

In onze praktijk Hello Star! zijn er de afgelopen zes jaar zeker duizenden leuke stickers doorheen gegaan! Wij gebruiken ze om kinderen te belonen, bijvoorbeeld voor het maken van het huiswerk.

Thuis kan je stickers ook goed gebruiken om je kind te belonen. Dit kan voor van alles zijn: uit jezelf beginnen met je huiswerk maken, een nieuwe vaardigheid leren, oefenen met spelling, etc. Het is belangrijk om je kind naast een sticker ook altijd een compliment te geven, bijvoorbeeld voor zijn inzet.

Ben je op zoek naar een beloningssysteem om je kind makkelijker aan het lezen te krijgen? Wij hebben een gratis beloningssysteem voor je gemaakt met uitleg, tips en voorbeelden van beloningen!

Meer uitleg over beloningssystemen in het algemeen lees je hier.

Andere ideeën voor het gebruik van stickers:

  • bij het knutselen;
  • als cadeautje;
  • om een kaart op te vrolijken;
  • originele en vrolijke traktatie voor op school: elk kind een stickervelletje.
2 stickervelletjes met lintjes eromheenGeurstickers: hoe werkt het?

We vinden het altijd leuk om de leerlingen van onze praktijk écht blij te maken met een beloning. Daarom zoeken we regelmatig naar originele, leuke stickers die ze heel graag willen hebben. De geurstickers zijn enorm favoriet bij onze leerlingen! De leerlingen van Hello Star! zijn kinderen in de basisschoolleeftijd (over het algemeen kinderen van groep 3-8). Ook kinderen uit groep 8 zijn bijna altijd fan van de geurstickers.

Deze leuke stickers werken heel simpel: je kind wrijft over de sticker heen en dan komt er een geur vrij. Er zijn veel verschillende geuren beschikbaar, bijvoorbeeld popcorn, vanille, aardbei, kauwgom en drop. Doordat er zoveel verschillende geuren zijn, is er altijd wel een geur die jouw kind lekker vindt ruiken! 🙂

Als je de geur opnieuw wilt ruiken, kan je nog een keer over de sticker wrijven. Op een gegeven moment is de geur uiteraard wel op.


Leuke stickers kopen

velletjes met geurstickers

Waar kan je deze leuke stickers voor je kind kopen? Je kan de geurstickers (in een pakket met 14 stickervellen) kopen via onderstaande link bij bol.com (affiliate link). Lees in de beschrijving op bol.com welke geuren er in zitten.

Wij gebruiken de stickervellen uit dit pakket zelf ook, de meeste bevallen heel goed! Alleen de popcorngeur (wat te sterk) en de honinggeur (niet goed te ruiken) vielen ons wat tegen. Maar dit zal per persoon verschillen. Bij ons zaten er 10 verschillende geuren in (totaal 14 vellen, dus 4 dubbele geuren). Let op de leeftijdsindicatie als je stickers voor een jong kind koopt.

Koop bij bol.com


Andere leuke stickers: 3D-moving stickers

Naast geurstickers zijn 3D-moving stickers ook vaak populair. Dit zijn stickers met een 3D-effect (diepte) en door te bewegen kan je switchen tussen 2 verschillende plaatjes. Lijkt jouw kind dit ook leuke stickers? Je kan 3D-moving stickers kopen via onderstaande link bij bol.com (affiliate link). Voor de duidelijkheid: op deze stickers zit geen geur.

3D bewegende leuke stickers twee vellen

Wij kregen twee verschillende stickervellen toen we het bestelden (zie foto welke: vissen/dolfijnen en schelpen). We weten niet of dit de enige motieven zijn of dat je ook nog andere kan krijgen. Ze zien er in ieder geval superleuk uit!

Koop bij bol.com

We hopen dat je kind veel plezier beleeft aan de geur- of 3D-moving stickers!

Vond je deze producttip over leuke stickers handig? Misschien vind je deze producttips en blogs ook interessant:Auteurs blog: Jolien en Ilonka van Dullemen, MSc
Eigenaressen Hello Star!, praktijk voor RT (technisch lezen, spelling en dyslexie).
Opleidingen: masteropleiding Child and Adolescent Psychology, Universiteit Leiden en ONL Dyslexiebehandelaar.

Ter info: In deze blog zijn affiliatelinks verwerkt. Als je via deze link iets koopt, ontvangen wij een kleine commissie van de verkoper. De prijs van het product blijft voor jou altijd gelijk en wordt hierdoor nooit duurder. We geven duidelijk aan als een link een affiliatelink is door ‘affiliatelink’ erbij te vermelden. Wij plaatsen alleen affiliatelinks van producten die ons geschikt lijken.

Scroll naar boven

Wil je dat je kind meer leesplezier krijgt?

Bekijk onze online training ‘Meer leesplezier voor je kind’. Makkelijk te volgen op eigen tijd!

leesplezier kind blij lezen
Hello Star! logo

Deze website maakt gebruik van cookies.