Hoi!

Wij zijn Jolien en Ilonka van Dullemen en we zijn de oprichtsters van deze website voor ouders van kinderen met dyslexie.

We zijn allebei opgeleid tot dyslexiebehandelaar en psycholoog en samen zijn we de eigenaressen van Praktijk Hello Star!.

Sinds 2011 geven we dyslexiebehandelingen en remedial teaching aan kinderen met dyslexie of lees- en spellingproblemen.

Om ouders en kinderen met dyslexie te kunnen helpen, hebben we deze website opgezet met gratis tips, blogs, online programma’s en nog veel meer!

0 +
Leerlingen begeleid
0 +
Sessies gegeven
0 +
Jaar ervaring

Meer leesplezier, hoger leesniveau!

Tijdens onze lessen merken we steeds weer dat kinderen enorm vooruit gaan in leesniveau als ze lezen leuk beginnen te vinden. Meer leesplezier zorgt voor meer oefenen met lezen, waardoor kinderen sneller vooruit gaan.

‘Meer leesplezier krijgen’ is vaak echter ‘makkelijker gezegd dan gedaan’ als je kind een leesachterstand heeft.
Want hoe zorg je ervoor dat je kind lezen thuis leuker gaat vinden? Dat er geen strijd plaatsvindt als je kind moet oefenen? En dat je kind meer zelfvertrouwen bij het lezen krijgt?

Wij hebben voor onze lessen veel technieken, tips en materiaal ontwikkeld om het leesplezier van kinderen effectief te vergroten.

Om ouders en kinderen hiermee te kunnen helpen, hebben we de online training ‘Meer leesplezier voor je kind’ ontwikkeld.

Dit is een training voor ouders die makkelijk te volgen is en vol staat met tips die je direct kan toepassen bij je eigen kind.
Zo krijgt ook jouw kind meer plezier in het lezen en daardoor een hoger leesniveau!

Vragen, tips & steun van andere ouders

Tijdens onze lessen merken we dat veel ouders van kinderen met dyslexie behoefte hadden aan contact met andere ouders.

Om ervaringen met elkaar uit te wisselen en elkaar te kunnen helpen met vragen waar elke ouder van een kind met dyslexie tegenaan loopt.

Bijvoorbeeld: ‘Welke hulp is er beschikbaar voor mijn kind na de dyslexiebehandeling?’ Of: ‘Wat mag ik verwachten van de school bij aanpassingen rondom toetsen?’.

Daarom hebben we onze Dyslexie Community ontwikkeld. Een besloten online community waar ouders met elkaar alles kunnen delen op het gezellige forum en daarnaast toegang hebben tot het Gouden Tips Plein om SUPERtips te ontvangen over dyslexie.

Je bent van harte welkom!

blank

Dyslexiebegeleiding / remedial teaching voor lezen en spelling

Ben je op zoek naar dyslexiebegeleiding / RT-lessen in de regio Leiden? Heeft jouw kind een leesachterstand en/of spellingachterstand?
Kijk dan op onze website voor RT-lessen:

Scroll naar top